Як зробити рахунок у Інстаграме закритим з телефону на Андроїд або Айфон, чи можна закрити через комп’ютер?

У цій статті розглянемо простий спосіб, як зробити аккаунт в Інстаграме закритим.

За замовчуванням всі акаунти в Instagram відкриті для людей, тобто будь-який інший користувач Instagram може знайти вас і переглянути фото або відео, не питаючи вашого дозволу.

Якщо ви хочете дозволити доступ до фото та відео лише обмеженому числу людей, то у вас є можливість зробити свій аккаунт закритим.

І в цій статті ми покажемо, як це зробити.

Що відбувається, коли ви робите свій аккаунт закритим?

Коли ви робите свій аккаунт особистим, інші користувачі все ще можуть знайти вас по імені або опису профілю. Але при цьому всі ваші фотографії і відео будуть приховані для всіх, крім ваших передплатників, а для інших ваш аккаунт буде виглядати приблизно так:

Крім цього, підписатися на вас зможе не кожен. Коли новий користувач намагатиметься підписатися на вас – ви будете отримувати запит, який зможете підтвердити або видалити. Виглядає він так:

Таким способом незнайомці не зможуть підписатися і обійти ваші правила доступу. Ця функція буде корисна для молоді і / або тих, хто хоче використовувати свій особистий аккаунт тільки для спілкування з друзями та коханими.

Як обмежити доступ до моїх фото в Instagram?

Важливо знати, що зробити свій аккаунт закритим ви можете тільки з безкоштовного мобільного додатку Instagram. Це не можна зробити за допомогою комп’ютера, так що спочатку завантажити та встановити на свій мобільний пристрій цією програмою.

Щоб зробити аккаунт закритим виконайте наступні кроки:

  1. Відкрийте програму Інстаграм з вашого домашнього екрану.
  2. Виберіть вкладку профіль, де показана інформація про вашому профілі.
  3. Натисніть на кнопку налаштування в правому верхньому куті екрану.
  4. Увімкніть функцію Закритий аккаунт.

Тепер ваш аккаунт став особистим і тому ваш контент можуть бачити тільки схвалені передплатники. Вітаємо!

Як зробити, щоб люди не змогли вас знайти?

Хоча за допомогою описаного вище методу ви і зможете захистити вміст свого профілю від сторонніх, люди все-таки можуть знаходити вас, ваш профіль і передавати вам повідомлення.

Якщо є дивак, який не припиняє спроб зв’язатися з вами, можливо, ви захочете піти далі і наслідувати нашої інструкції з блокування користувачів в Instagram.

Заблокований користувач не отримає повідомлення про свою блокування і не зможуть знайти вас або зв’язатися з вами. Блокування можна буде скасувати, якщо ви передумаєте.

 І на завершення

Іноді ви хочете трохи відгородитися від навколишнього світу і в цьому немає нічого поганого. На щастя, сервіс Instagram володіє інструментами, які дозволяють виконати це бажання і все, що вам потрібно – це натиснути на кнопку.

Ссылка на основную публикацию