Як закрити сторінку в Одноклассниках назавжди – Лайвхак

Користувачі Однокласників, часто стикаються зі спамом або непристойними пропозиціями в особистих повідомленнях від сторонніх осіб. Та й взагалі, іноді зайву увагу до своєї персони набридає. Для вирішення проблеми, адміністрація створила опцію «Закрити профіль» (не плутати з видаленням сторінки).

підключивши платну підписку, ви отримаєте широкий набір можливостей для регулювання приватності. Акаунти, що не додані в друзі, не зможуть:

  • Писати особисті повідомлення;
  • Переглядати альбоми та фото в них;
  • Дивитися список друзів і груп;
  • Відправляти безкоштовні подарунки;
  • Запрошувати в групи;
  • Оцінювати фото і відео матеріали.

Погодьтеся, подібний набір можливостей сильно полегшить вам життя і позбавить від зайвої уваги.

Як закрити доступ

Функція «Закрити профіль» винесена окремо в інтерфейсі соціальної мережі і не доступна на сторінці «Платежі та підписки». Вартість послуги для жителів РФ, становить 100 гривень (без урахування комісії платіжних систем) та підключається назавжди.

Так як послуга підключається «назавжди», її не можна отримати за бали на аукціоні або виграти в додатку «Модератор Однокласників».

1. Відкрийте свій профіль, клікніть по фото розташоване праворуч на верху.

2. З’явиться меню, що випадає, виберіть «Закрити профіль».

3. У новому вікні, підтвердить свій намір.

4. Якщо на рахунку не вистачає «кайдани», перейдіть до покупки за вказаною кнопці.

5. Виберіть відповідний спосіб оплати, що включає найменшу комісію.

Після оплати і включення послуги, біля вашого імені відобразитися значок замка, що означає, що ваша сторінка в Одноклассниках закрита.

У мобільній версії Однокласників, підключення послуги розташовується в нижній частині меню.

Для переходу до оплати підписки, перетягніть повзунок вправо.

Безкоштовні налаштування приватності

Крім платної послуги закриття доступу до сторінки, Однокласники надають безкоштовну можливість налаштувати приватність, не сильно поступається за можливостями. Доступ до них відбувається через налаштування облікового запису.

1. Відкрийте свою сторінку в Одноклассниках, під фото знайдіть меню і пункт «Мої налаштування».

2. Перейдіть до розділу «Публічність».

3. На всіх доступних пунктах, відзначте «Нікому» або «Тільки друзям», щоб максимально закрити доступи до своєї сторінки.

Застосуйте зміни, натиснувши кнопку «Зберегти». Тепер, щоб повідомлення було доставлено, користувачеві необхідно відправити заявку в друзі і дочекатися схвалення.

Замість підведення підсумків, відповім на частий питання – чи можливо подивитися закриту сторінку? Відповідь вас не задовольнить, подивитися закритий профіль можна тільки з аккаунта, що знаходиться в друзях, ніяких спеціальних програм для перегляду – не існує.

Ссылка на основную публикацию