Як видалити сторінку на Фейсбук – назавжди піти з аккаунта facebook

Незважаючи на велику популярність і можливу користь від використання соціальних мереж в нинішній час, рано чи пізно може настати момент, коли ви вирішите, що пора прибрати свій аккаунт. Соціальна мережа Фейсбук і її розробники повністю передбачили таку можливість і надають кілька можливих варіантів – деактивувати або повністю видалити акаунт. Розглянемо, в чому полягає різниця.

Деактивация або видалення?

Користувачі соціальної мережі Facebook можуть за бажанням деактивувати власний обліковий запис на певну кількість часу або повністю видалити його з сервісу. Обидва варіанти мають свої переваги і особливостями.

Особливості деактивації аккаунта:

  1. При необхідності користувач, який раніше виконав процедуру деактивації, може повернути акаунт до свого попереднього стану.
  2. Користувачі соціальної мережі фейсбук не зможуть знайти вас в пошуку і не будуть бачити хроніку.
  3. Частина інформації користувачів залишається без зміни, зокрема, особисті повідомлення.

Особливості видалення сторінки на Facebook:

  1. Після виконання процедури видалення, користувач не зможе повернути той же аккаунт і користуватися його можливостями.
  2. Віддалений аккаунт повністю стирається з серверів соціальної мережі по закінченню декількох днів. Якщо ви знову ввійдете під своїм логіном і паролем в віддалений раніше профіль, то аккаунт не буде підлягати видаленню.
  3. Деінсталяція користувальницької інформації відбувається протягом 80 днів. Слід зазначити, що за цей час жодної інформації про користувача не буде доступна іншим користувачем соцмережі Фейсбук.
  4. Деякі копії даних можуть залишатися на серверах Facebook, єдине – в них не залишиться ніяких особистих ідентифікаторів.

Таким чином, на основі всіх викладених вище даних, користувач соціальної мережі може або деактивувати власний обліковий запис, або повністю позбутися від неї.

Як вийти з Facebook?

Щоб відписатися від використання створеного раніше профілю, вам буде потрібно увійти в налаштування своєї сторінки. У розділі «Загальні», в області праворуч розташовується параметр «Управління аккаунтом», клікнувши по якому в самому кінці списку ви побачите відображається кнопку «Деактивувати акаунт».

Якщо вирішили, що хочете назавжди позбутися від свого аккаунта на Facebook, тоді виконайте наступні маніпуляції:

З’явиться сторінка, в якій вас сповістять про можливі наслідки видалення, а також попросять підтвердити свій вибір.

Залишається тільки вказати вірну комбінацію знаків, вказавши капчу, а також ввести пароль (телефон) від видаляється профілю на фейсбуці і закрити його.

З’явиться ще одне сповіщення, суть якого полягає в наступному: Facebook попередить про те, що вся інформація буде прихована від оточуючих, а дані будуть видалені після закінчення 14 днів. Якщо за цей проміжок часу ви ще раз виконайте вхід, в тому числі з мобільного пристрою, комп’ютера або інтегрованих сервісів, тоді процедура деінсталяції буде скасована.

Щоб остаточно і безповоротно видалити профіль з соціальної мережі, потрібно відправити відповідний запит адміністраторам фейсук. Для цього знову зайдіть у налаштування, розділ «Загальні».

Якщо розкриєте останнім меню, побачите кнопку «Запросити видалення облікового запису». Відразу після натискання на цю кнопку, інформація про сторінку буде видалена. Ви зможете відновитися протягом 14 днів, а інші дані будуть зберігатися ще протягом 90 днів (наприклад, фото, статуси і ін.) І потім буде назавжди видалено.

Ссылка на основную публикацию