Як відключити рекламу в Провіднику Windows 10?

Реклама в Провіднику – це одна з найбезглуздіших і неймовірно докучливих особливостей операційної системи Windows 10. Якщо у вас є ліцензійна копія ОС, то ви вже напевно і самі дізналися, що в ній можна знайти цілі гори реклами. Проте ми не надаємо своїм користувачам сторонньої реклами, а рекламує тільки свою продукцію, що, в деякому роді, ще гірше.

Деякі люди на все життя запам’ятали неймовірно агресивну кампанію з просування, в той ще час, безкоштовної ОС Windows 10 для користувачів Windows 7 і Windows 8.1. Якщо тепер замислитися, то реклама в такому випадку зрозуміла, так як це просто інша стратегія монетизації. Але, все розбивається об той факт, що навіть користувачі, які придбали Windows 10 за свої кровно зароблені гроші, все ще змушені спостерігати за рекламою в, здавалося б, уже купленому продукті.

Ці рекламні блоки можуть з’являтися в різних місцях операційної системи, наприклад, в меню Пуск, на екрані блокування, провіднику Windows і навіть в деяких програмах. Однак, все може витерпіти, але тільки не випадку з Провідником Windows. Кожен день користуватися Провідником і бачити рекламу, в якій вам неодноразово пропонують придбати Office 365 або ж поміняти Firefox на Google Chrome – це вже називається «переступити через межу».

Саме через цю набридливої ​​реклами, ми вирішили описати для всіх користувачів Windows 10 спосіб з позбавлення від цієї непристойності хоча б в Провіднику.

Метод відключення реклами в Провіднику Windows 10

На щастя, у Майкрософт все ж залишився здоровий глузд і вони надають відключення рекламних блоків (або підказок, як вони самі їх називають). Не має значення, чи варто у вас оновлення Anniversary або Creators – вам буде потрібно просто прибрати всього одну галочку від опції «Показати повідомлення постачальника синхронізації». Для відключення реклами в Провіднику Windows 10, вам буде потрібно зробити наступне:

  • Натисніть правою кнопкою миші на Пуск і виберіть «Панель управління».
  • Знайдіть в ній пункт «Параметри папок».
  • Перейдіть у вкладку «Вид».
  • Знайдіть в списку додаткових параметрів знайдіть опцію «Показати повідомлення постачальника синхронізації» і приберіть з неї галочку.
  • Підтвердіть зміни, і закрийте вікно з параметрами папок.

От і все. Тепер ніхто не буде постійно пропонувати вам купити якесь програмне забезпечення, до якого вам немає абсолютно ніякого діла.

Ссылка на основную публикацию